divendres, 14 de novembre del 2008

Multifly 08

UHoooola a tots i totes, Desprès de la resaca de la Multifly 2008, farè una mica de balanç :)

Ara si nois que crec que hem d'admentre que n'hi ha uns quants que ens estem fent grans... aquest any (a l'igual que l'any passat), per disponibilitat de la gent tambè s'ha hagut de cambiar de dia, tot hi així es van trobar a faltar les baixes (ildu,nuska,jordi marce, etc...)

De totes maneres vam poder enllaçar l'event amb la castanyada, incorporant nous jocs (ja no estem lligats a les activitats tradicionals), cosa que crec que es bona cosa, ja que cada any hi han noves iniciatives.

A par a par, un dels espectacles més desitjats han sigut els curtmetratges, que aquest any hem intentat ser una mica (no gaire, jeje) més profesionals, fent un projecte comú i treballant colze amb colze, jeje , almenys des de la part d'edició estem força orgullosos.

aquí us dic on podeu veure quatre enllaços dels curts amb més èxit de l'edició d'enguany.

Rigui&Ton
Equipo C
Karate Freak pt1
Karate Freak pt2
Rocky Sola

Que us aprofiti!

PD. Si algú te fotos de l'avinentesa que les pasi :P

2 comentaris:

amics de calaiaia ha dit...

Mmm...per veure i descarregar-vos les fotografies heu de fer-vos del facebook. Ohhh!!! Si nois, ja les tinc penjades allà...i us prometo que no tenen desperdici!
Pin ets un hacha! Gràcies per donar vida al bloc...fins a dia d'avui creia que era ben bé inútil pq només jo hi havia penjat coses!
Molts petonets! Nana

Unknown ha dit...

Ei un blog es un blog, mica en mica entre tots nirem donant continuitat a Calaiaia. pk "I Love Calaiaia":P

Pin