dijous, 31 de juliol del 2008

Epítome d'estiu de Calaiaia


Nem a fer un resum de les vacances futures dels personatges calaiaians. Els que no hi sortiu, prego que poseu el post.

Àngel, Nana, Tate (Pepe) i Sandra (Sònia): Si vostè es hongarès i no en té ni p... idea d'ordinadors, aquí arriba el senyor Tate que li arreglarà encara que totes les instruccions estiguin en hongarès. Madame Gadea respirarà de les traduccions, l'Àngel seguirà fent flautes i la Nana somniarà en milers de dissenys. Persones coherents amb si mateixes.




Ildu i Toni: Constituïts en parella de fet gràcies a Xazzar, passaran el cap de setmana a Altea junt a l'inefable David Martínez "Hendrix" i les cinc nenes de Xazzar. Sobren els càlculs, toquen a 1'6 periòdic per cap. Em sembla que m'estic deixant alguna cosa.















Pin i Pon: A Igualada, recuperant el temps perdut.

Xavier "Bronson" Rica i Carme: Els coneixements políciacs d'un i d'infermeria de l'altre, es posaran a prova la setmana del 4 al 11 a Burgos. Esperem que ajudin a les Espanyes a conèixer el fet diferencial català (entre d'altres, que aquí les infermeres punxen al cul).



Santi i Marta: Gira per les Espanyes, encara amb destí desconegut. Es rumoreja que podrien tornar per l'estrena de "Mamma Mia" al cine, però qui té tant mal gust per anar-ho a veure?




Enric "Desaparecido en combate" Solà: Molt aviat a Menorca amb el film "Els ornitorrincs destrossaran les canyeries de casa teva". Geni i figura.






Anna Rodríguez: Se'n va a Andalusia amb la consigna que no se la truqui al mòbil; però normalment ella et truca quan sap que estàs dins el cine. Adorable.

Prat Family: Liats amb la gravació del 'reggaeton' en vídeo; posteriorment, a Menorca.




Xavier, Berta, Isi, Mireia, Sílvia...: Esperem notícies, de moment està confirmat que el tòtem del local no marxa i que el servei postal de la ciutat continuarà funcionant malgrat que... Els altres tres casos pendents d'informació de les parts, encara que faran això tan divertit d'estar a Igualada a l'agost, amb els carrers plens de nens, les botigues que mai tanquen, els mercats a rebentar...

Nuskling: Planeja atemptar contra la meva vida i la del Jordi Marcé. Si llegeixes això, comença per ell.

4 comentaris:

amics de calaiaia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
amics de calaiaia ha dit...

Molt bé aquestes vacancetes, ehh!!

Només volia dir que sí que es pot, vull dir, trucar-me al mòbil... xò al mig de les muntanyes ja sabem què passa... :P Estaré encantada de rebre notícies vostres.

Aquest agost, tan aviat seré als volts del Mulhacén com al cim del Canigó.. Que us vagin mmmbbbb les vacances a tothom i sobretot: intenteu gaudir de cada instant!

Una entranyable abraçada!

jordi ha dit...

Doncs jo desapareixeré uns dies. Així també us deixo tranquils.... Em perdré per unes terres super de pagès al mig de França on es menja molt paté, foie, formatge i vi de Bordeaux. Apali! Bones vacances

Nusklingwoman ha dit...

Buenuviam... jo croquetament planejo atemptar contra un ésser aquàtic anomenat Fluvi, mascota de l'Expo Serà Gossa...
Riu-te'n de les carbasses mutants, nano.
El Jordi i el 6Q de moment queden absolts.